Magazin de Tablouri, Bannere, Casete luminoase, Rollup-uri

Tapet autoadeziv

Afiseaza: 1-24 din 994 produse

 Filtre

Tapetul autoadeziv este un tip de tapet care nu necesită adeziv suplimentar pentru a fi instalat pe pereți sau alte suprafețe plane. Acesta vine cu un strat adeziv deja aplicat pe partea din spate a materialului, astfel încât poate fi ușor lipit pe suprafața dorită fără a fi necesar să se aplice vreo altă substanță de lipire.

 

Tapetul autoadeziv este o opțiune populară pentru decorarea peretelui datorită ușurinței sale de instalare și de îndepărtare. De asemenea, este disponibil într-o varietate de modele și culori, ceea ce îl face potrivit pentru diferite preferințe de design interior.

 

În general, tapetul autoadeziv este fabricat din materiale durabile și de înaltă calitate, cum ar fi vinilul sau hârtia, ceea ce îl face rezistent la murdărie și uzură. În plus, acesta poate fi curățat cu ușurință cu ajutorul unei lavete umede, fără a fi necesară vreo soluție specială de curățare.

 

În concluzie, tapetul autoadeziv este o opțiune convenabilă și atractivă pentru decorarea pereților, oferind o soluție rapidă și ușor de instalat pentru orice spațiu.

Suport clienti 8:30 - 16:30

0769457409 clienti.priti@gmail.com
0769457409

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!